Prijzen

De 3 mooiste verhalen of foto's die geplaatst worden op FlevoVerhaal.nl worden beloond met één van de volgende prijzen: varen met schipper Erik; ​je eerste vliegles met piloot Sylvain; op expeditie met boswachter Freek. Hieronder lees je meer informatie over deze prijzen. 

Prijs 1: Varen met schipper Erik

Van 1 meter boven NAP naar 5 meter onder NAP

Je gaat varen op een sloep met Erik, eigenaar van Zeilschool de Randmeren. Erik is fan van Flevoland. Met de sloep vaar je over de Randmeren en ga je ook door een sluis met een verval van 5 meter! De prijs is voor 2 personen.

Prijs 2: Je eerste vliegles met piloot Sylvain

Ervaar Flevoland vanuit de lucht

Sylvain werkt als piloot voor Wooning Aviation en vindt het fantastisch om boven Flevoland te vliegen. Hij neemt je mee voor een eerste les. Na het inchecken en uitleg vlieg je dertig minuten boven Flevoland en leer je de basisprincipes van vliegen. Je mag 2 extra passagiers meenemen.
 

Prijs 3: Op expeditie met boswachter Freek

Ontdek de Flevolandse natuur

Je gaat op expeditie met Freek, boswachter in het gebied Almeerderhout. Wees niet verbaasd als je oog in oog komt te staan met een bever of een hert. De expeditie duurt 2 uur en is voor 2 personen. Een drankje wordt geregeld.