489603df9aa8881c4fbaebbd7faa503d.JPG

Flevoland als inspiratie voor pioniers in de bierwereld

Het is mogelijk in Flevoland om te pionieren. Als economische migranten uit het bourgondische zuiden streken wij per toeval neer in Almere. Hier blijkt het mogelijk onze bierbrouwerij-droom te realiseren. Flevoland werkt zelfs als inspiratie voor een aantal van onze bieren, de Utopia Eilandbieren. Fris zomerbier met brandnetels, een winterbier met wilde hop en vlierbessen en deze zomer een anti-kater bier met wilgenbast. Ook als decor is de cultuur en natuur van Flevoland prachtig.
Het opstarten van een klein bedrijfje, met je eigen gezin en middelen. Samenwerken met de andere pioniers, die Flevoland rijk is. Het is allemaal mogelijk.

Brouwerij Stijl bestaan uit Anneke en Raymond Geraads en twee kleine kinderen. Zij brouwen bieren geïnspireerd op een bourgondische jeugd in combinatie met de passie voor Amerika. Stijlvolle bieren met een twist zijn het resultaat. Onlangs werden zij de Provinciewinnaar Flevoland in de Beerwulf Brouwerijverkiezing en won het Russian Imperial Stout bier de Bronzen Medaille op de Dutch Beer Challenge.

Utopia Eiland
Almere
Plan je route