Wat gebeurt er met de verhalen?

Jullie verhalen komen terug op de verhalenpagina en op de kaartpagina. Zodat iedereen ze kan teruglezen. Daarnaast zijn de verhalen van de Flevolanders belangrijk voor Provincie Flevoland en Toerisme Flevoland. Wat Provincie Flevoland en Toerisme Flevoland precíes doen met de verhalen, leggen ze hieronder uit:

Provincie Flevoland
De provincie gebruikt deze verhalen over de eigenheid van Flevoland van bewoners, overheden en ondernemers om de Omgevingsvisie FlevolandStraks verder uit te werken in beleid. Deze verhalen zijn een inspiratiebron voor het benutten, versterken en vertellen van de Flevolandse identiteit. ‘Deel je verhaal van Flevoland’ is bedoeld om zoveel mogelijk mensen hun verhaal te laten vertellen.

Toerisme Flevoland
Jullie verhalen worden nu alleen op deze website getoond. Toerisme Flevoland is altijd op zoek naar authentieke en inspirerende verhalen voor de promotie van Flevoland in binnen- en buitenland. Is jouw verhaal daar geschikt voor, dan nemen we per email contact met je op om toestemming te vragen dit te mogen gebruiken.